Free Tasters

Back
0

Voorproefje In Het Nederlands Van OSHO Jezelf Herinneren Aan De Vergeten Taal Van Het Praten Met Je BodyMind & De Begeleider Opleiding 29 april 2021 (b)

Als je alleen aan de cursus en niet aan de opleiding wilt deelnemen:
De cursus duurt 7 dagen, een uur per dag, en begint om 07.30 Amsterdam (CEST) tijd.

Zeven dagen lang, een uur per dag, ben je in een lichte trance die diepe ontspanning combineert met alertheid, en word je zachtjes begeleid om te luisteren naar je lichaam en geest en er mee te praten.

Zonder enig ‘doen’ door het dagelijkse bewustzijn ga je in diepe ontspanning de kracht van het onbewuste en zijn creatieve en zelfherstellende energieën gebruiken om symptomen en problemen aan te pakken die je pijn en ongemak bezorgen.

View in English - Bekijk in het Engels

Gratis proeverij van 45 minuten: 2021-04-29T17:30:00ZJe kunt het proces gebruiken voor specifieke problemen zoals roken, onevenwichtige eetgewoonten, slapeloosheid, pijn en kwalen, ongezond gedrag – alles wat teruggebracht moet worden tot zijn natuurlijke heel-zijn en evenwicht.

Optie: word een gecertificeerde begeleider om dit proces met anderen te delen.
Je kunt dit proces leren faciliteren als je al een keer aan de cursus hebt deelgenomen en een vrouw bent. Wanneer je boekt, vink je het vakje aan dat je wilt leren begeleiden en volg dan de instructies. De extra opleidingssessies duren iedere dag 3 uur. Er is ook wat ‘huiswerk’. Aan het einde van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname, de handleiding voor het begeleiden, de muziek voor het proces en licentie-informatie. Bekijk hieronder meer details.

Waarom is dit proces zo effectief?

De symptomen en problemen waarmee we worstelen, worden meestal in stand gehouden door onbewuste, kunstmatige mechanismen, die om de beste redenen in onze vroege jeugd zijn aangeleerd en vervolgens zijn vergeten. In plaats van ons eigen beste maatje te zijn en te vertrouwen op de aangeboren wijsheid van ons lichaam en onze geest, hebben we geleerd ons tegen onszelf te keren.

Terwijl je in een lichte trance bent die diepe ontspanning combineert met alertheid, word je zachtjes begeleid om te luisteren en te praten met je lichaam en geest. Je wordt weer je eigen beste vriend. Door de kracht van je onderbewustzijn en de creatieve en zelfherstellende
energieën ervan opnieuw te richten, ga je, zonder enige inspanning van jouw kant, de symptomen en problemen aanpakken die je pijn en ongemak bezorgen, en ga je de weg vinden naar je natuurlijk heel-zijn en evenwicht. Het proces is zo effectief omdat wanneer je weer in contact raakt met je natuurlijke balans en heel-zijn, je weer contact maakt met wat gemakkelijk en juist is – en ook omdat het proces de bewuste geest omzeilt die altijd verdeeld is. Als je het eenmaal hebt begrepen kun je deze methode doorlopend in je leven toepassen.

Meer over de Begeleider Opleiding

Voor wie is het bedoeld?
Voor vrouwen die van ‘OSHO Jezelf herinneren aan de vergeten taal van het praten met je BodyMind’ houden en dit proces met anderen willen leren delen, ofwel hun ervaring van het proces willen verdiepen. Je zult, behalve een diepgaand inzicht in de verschillende componenten van dit prachtige proces, ook tijd om te oefenen en meer zelfvertrouwen krijgen.

Waarom en voor wie beveelt de begeleider deze opleiding aan?
Als je voor jezelf de voordelen van dit proces voor zelfliefde en genezen hebt ervaren, zal het je eigen reis ermee verdiepen. Het zal je nog meer verrijken als je leert om het voor anderen te begeleiden. Je zult verrast zijn hoe ontspannend en leuk het is om het proces te begeleiden.

Voorwaarden:
Iedereen kan deelnemen aan de cursus, maar ALLEEN VROUWEN KUNNEN DEELNEMEN AAN DIT ONDERDEEL.
EERDERE DEELNAME aan de cursus ‘OSHO® Jezelf herinneren aan de vergeten taal van het praten met je BodyMind’ vereist, live of online.
Je moet Nederlands begrijpen en spreken.

Begeleider Opleiding tijden – Amsterdam CEST tijd

1-7 Mei 2021 07.30 – 08.30 & 09.30 – 12.30 uur

Euros: €75 EUR (course) of €350 EUR (begeleider opleiding inclusief cursus)

Euros : FREE
Facilitator bio : Garimo is al heel lang zowel facilitator als trainer voor ‘OSHO Jezelf herinneren aan de vergeten taal van het praten met je BodyMind’. Ze is opgeleid in hypnose, mediteert sinds vele jaren, en heeft een diep inzicht in deze methode.

Garimo was ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de OSHO Meditatie Begeleider opleidingen (‘OSHO Meditation: In-depth and Facilitating’) en ze coördineert het betreffende team van meer dan 30 internationale begeleiders. Daarnaast faciliteert ze ‘OSHO Inner Skills’ cursussen en geeft ze individuele counselingsessies op het gebied van meditatie en levenskwesties.

Niet-oordelen, helderheid, aandacht, zorgzaamheid, humor en speelsheid zijn enkele van de belangrijkste factoren die ze in haar werk meebrengt.
Naam facilitator : Garimo
Languages spoken : Dutch
Type : Free Taster

Start Date for Facilitator: Friday - 2021-04-29